English

ویزای کار (H-1B Visa)

ویزای H-1B نوعی ویزای کاری است که توسط دولت امریکا برای متقاضیان واجد شرایط صادر می‌شود. در حال حاضر یک سقف ۶۵۰۰۰ نفری به علاوه‌ی ۲۰۰۰۰ نفر که مدرک کارشناسی ارشد یا بالاتر دارند وجود دارد. تاریخ ثبت نام روز اول ماه آپریل هر سال می‌باشد. طی چند سال گذشته، تعداد متقاضیان از سقف مجاز عبور کرده است و آن‌ها متقاضیان را از طریق یک پروسه‌ لاتاری تصادقی انتخاب نموده‌اند. لازم است یک شرکت و یا متقاضی آمریکایی از جانب شما ثبت نام را انجام دهد. موارد مورد نیاز دیگری که دریافت ویزای H1B لازم هستند عبارتند از:

 

لازم است شما یکی از موارد زیر را داشته باشید:

۱. یک مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد (یا معادل آن در کشور شما)، یا

۲. ۱۲ سال سابقه کار، یا

۳. ترکیبی از تحصیلات عالی + سابقه کار

 

قانون کلی واجد شرایط بودن برای دریافت ویزای H1B عبارت است از:

  • برای هر یک سال تحصیل در دانشگاه / کالج = ۳ امتیاز
  • برای هر ۱ سال سابقه‌ی کار = ۱ امتیاز

در مجموع، ۱۲ امتیاز برای واجد شرایط بودن در برنامه‌ ویزای H1B لازم است.